Weebly Site

 
 

Inleder onsdagen med en tillbakagång på drygt en dollar och jag nöjer mig denna gång, och kommer säkert köpa hävstångsetf:er fler gånger, men som bara då vi får stora rörelser....

 

Jag kunde inte låta bli att sälja av och ta bort belåningen efter några riktigt starka dagar. Borde låta bli datorn nu när solen skiner, men efter en hel dag ute på Dalarö så råkade jag gå förbi datorn. Nu ska jag passa grillen och ta lite rött vin.

 

Marknaden känns mycket osäker och jag tror att vi kan falla mer innan vi får en mer stabil och tråkig sommarbörs. Min rysslandsposition som jag stängde i förra veckan har stigit med 30 procent, men jag gråter inte över detta. Jag känner mig ändå nöjd med att vara kort SP500 och så har ERY stigit med cirka 30 procent de senaste dagarna. Trevlig midsommar på er och jag hoppas att ni även kommer med lite kommentarer här på bloggen. Tack till alla er som mailar och jag lovar att bli bättre på att skicka nyhetsbrev, men nu har sönerna börjat sommarlovet och fritiden räcker inte riktigt till...

 

Finns risk för att jag jag kommer nå stop/loss även för ERY i eftermiddag. Stockholmsbörsen är just nu upp 2,5 procent och vi befinner oss i ingenmansland men det känns som köparna har övertaget trots alla orosmoln.

 

Jag är contrarian och tror på nedgång för oljeaktier. Vi får se hur många dagar jag vågar behålla denna fond med 3 ggr hävstång.

Index Sector Weightings

Oil: Integrated
11.48%
Oil: Crude Producers
39.58%
Oil: Well Equipment & Services
26.82%
Energy Equipment
1.43%
Gas Pipeline
6.21%
Coal
7.75%
Offshore Drilling & Other Svcs
6.73%


 

 

Får se det som ett skydd eftersom jag tycker att markanden gått alldeles för mycket på ingenting. Visst har det kommit några små ljusglimtar, men jag tycker hoten är fler än möjligheterna och väljer att inte stänga bearposiotionerna mot SP500 och Ryssland som är det senaste köpen.